naslovna

Авантура во земјата на Богомилите

8.000,00 ден

Цената на турата е од човек
Турата треба да се резервира 5 дена однапред

This field can't be Empty
Стави во омилени
Стави во "Омилени"

Опис на производот

 • Времетраење на турата: 3 дена
 • Група: до 8 луѓе
 • Храна: обезбедена
 • Пијалок: обезбеден
 • Облека: спортска/планинска/топла
 • Кондиција: умерена/голема
 • Превоз: Џип/ автомобили/пешки

Во цената е вклучено:

 • Две ноќевања
 • Два појадока
 • Два ручека
 • Две вечери
 • Кетеринг, кувар
 • Инвентот во селото Папрадиште
 • Крштевање во реката Бабуна
 • Чалгија
 • Превоз, шофери
 • Планински водичи
 • Влезници за етномузејот с. Бистрица
 • Свештеникот + трпезаријата во Теово
 • Вила во Пешти

Дополнителни информации

Место

Велес