naslovna
slika2slika1

Допри ја природата

7.000,00 ден

Цената на турата е од човек
Турата треба да се резервира 5 дена однапред

This field can't be Empty
Стави во омилени
Стави во "Омилени"

Опис на производот

Во цената е вклучено:
• 1 полн пансион
• 2 Полупансиони
• 3 Возила за остварување на замислената туристичка понуда од наша страна
• 1 Мајстој по борачки вештини за целио престој
• 1 Професионален масажер со целокупна опрема за професионална масажа
• 4 Дегустации на вина со закуска
• 4 Посети на знаменитости/архолошки локалитети природни или вештачки реткости или легенди
• 1 Туристички водич за целиот престој во Мотелот кои е на располагање на групата.
• 1 Стручен експерт по рибарство и одгледување на риба

Дополнителни информации

Место

Кавадарци