naslovna
slika 1slika 2

Преспанска разгледница

7.000,00 ден

Цената на турата е од човек.
Турата треба да се резервира 5 дена однапред

This field can't be Empty
Стави во омилени
Стави во "Омилени"

Опис на производот

Во цената е вклучено:
• Две ноќевања со појадок
• Два ручеци
• Две вечери
• Влезници
• Превоз

Дополнителни информации

Место

Ресен